Česko mluví o vzdělávání každý týden ve vaší mailové schránce

29. 1. 2013
CMoV_250

EDUin nabízí zájemcům pravidelný elektronický zpravodaj o aktualitách v kampani o budoucnosti vzdělávání v České republice

Praha, 29. ledna – V pátek vyšlo první číslo zpravodaje, který chce do konce června všechny zájemce pravidelně informovat o akcích, debatách a seminářích, které probíhají v rámci kampaně Česko mluví o vzdělávání. Zpravodaj je určen těm, kdo nemají čas pravidelně navštěvovat stránky ceskomluvi.cz, ale chtějí být informováni o aktualitách kampaně.

Přečtěte si první číslo Newsletteru ČMoV. Informuje o uskutečněných i připravovaných akcích, nejzajímavějších videonahrávkách a diskusích pod články:

Newsletter ve formátu PDF

K pravidelnému odběru se můžete přihlásit ZDE.

Tomáš Feřtek, tiskový mluvčí EDUin, řekl: „Máme velmi dobrou zkušenost s elektronickým týdeníkem bEDUin, který zájemce o vzdělávání pravidelně informuje o aktualitách za minulý týden. Rozesíláme ho na více než deset tisíc adres. Proto jsme se rozhodli stejným způsobem informovat veřejnost i o kampani Česko mluví o vzdělávání. Každý zájemce, který se přihlásí na stránkách ceskomluvi.cz, dostane vždy v pátek souhrn novinek z kampaně. Chceme tak nabídnout informace i těm, kteří nemají čas sledovat diskuse a hledat v nich, co by pro ně mohlo být zajímavé.“

Tomáš Feřtek, tiskový mluvčí EDUin
e-mail: tomas.fertek@eduin.cz, mobil: 602 687 016

• Starší tiskové zprávy ke kampani Česko mluví o vzdělávání najdete ZDE.

• Informace o elektronickém týdeníku bEDUin si přečtěte ZDE.

• Česko mluví o vzdělávání je půlroční kampaň iniciovaná EDUin o.p.s., které chce podnítit debatu o tom, kam chceme ve vzdělávání dojít a jak zajistit, aby každý nový ministr a ministryně nezačínali od nuly.

• EDUin je obecně prospěšná společnost, která se věnuje problematice vzdělávání a jejíž snahou je informovat veřejnost o všem důležitém, co se děje ve školství a vzdělávání. EDUin, o. p. s. byla založena v květnu 2010 a realizuje a připravuje několik informačních a osvětových projektů. Více se dozvíte na www.eduin.cz.