Hledáte aktivní školy? Podívejte se na novou mapu na stránkách eduin.cz

EDUin nabízí rodičům interaktivní mapu škol, které jsou zapojené do rozvojových projektů.

Praha 16. dubna 2012 – Na stránkách eduin.cz můžete od 26. března najít interaktivní mapu, která jako jediná na českém internetu umožňuje vyhledávat na celém území České republiky školy zapojené do projektů jako Zdravá škola, Rodiče vítáni nebo Začít spolu. Mapa má sloužit především rodičům k orientaci při výběru školy pro své dítě a odborné veřejnosti k informování o tom, které školy se do jednotlivých programů zapojují.

Mapu aktivních škol si můžete prohlédnout ZDE. Mapa umožňuje filtrovat obsah buď po jednotlivých programech (hledáte například jen školy s programem Začít spolu), nebo po jednotlivých krajích.

Tomáš Feřtek, tiskový mluvčí EDUin, řekl: „Mapa aktivních škol je nová pomůcka pro rodiče, novináře a odbornou veřejnost, která poprvé integruje informace ze sedmi rozvojových programů. Samozřejmě to neznamená, že škola, která se účastní práce ve všech programech, je právě ta nejlepší, ale přesto mapa umožňuje školám ukázat nadstandardní služby, které dětem a jejich rodičům nabízejí. Počítáme s tím, že tento softwarový nástroj budeme dále rozvíjet a doplňovat ho na základě připomínek od škol i rodičovské veřejnosti.“

• Tomáš Feřtek, tiskový mluvčí EDUin
    e-mail: tomas.fertek@eduin.cz,
    mobil: 602 687 016

• EDUin je obecně prospěšná společnost, která se věnuje problematice vzdělávání a jejíž snahou je informovat veřejnost o všem důležitém, co se děje ve školství a vzdělávání. EDUin, o. p. s. byla založena v květnu 2010 a realizuje a připravuje několik informačních a osvětových projektů. Více se dozvíte na www.eduin.cz.
  • Populární verzi vzdělávacích témat najdete na fertek.blog.respekt.cz.
Google+Tweet about this on TwitterShare on Facebook

Přidat komentář

2 komentářů k "Hledáte aktivní školy? Podívejte se na novou mapu na stránkách eduin.cz"

Seřadit dle:   nejnovějších | nejstarších | nejoblíbenějších