Knihu Rodiče vítáni pokřtí kapela Kašpárek v rohlíku

7. 9. 2011
horniblok1

V neděli 11. září v rámci koncertu Řvaní na lesy v Houštce u Staré Boleslavi se rodičovské veřejnosti oficiálně představí značka a kniha Rodiče vítáni.

Praha 7. září 2011 – Poté, co EDUin o. p. s. představila značku a knihu Rodiče vítáni novinářům a odborné veřejnosti, osloví i zainteresované rodiče. Stane se tak tuto neděli po 16. hodině v rámci koncertu kapely Kašpárek v rohlíku, známého průkopníka hudebního stylu babypunk. Očekává se přiměřeně dlouhý projev Kašpárka, který knihu přítomným dětem i rodičům představí, zájemci si ji budou moci na místě koupit.

· Kateřina Kubešová, manažerka značky Rodiče vítáni
e-mail: katerina.kubesova@eduin.cz, mobil: 732 911 524

· Zdeněk Slejška, výkonný ředitel EDUin, o.p.s.
e-mail: zdenek.slejska@eduin.cz, mobil: 605 967 368

• Informace o  nedělním koncertu kapely Kašpárek v rohlíku najdete ZDE.

• Navštivte stránky www.rodicevitani.cz

• Informace o knize Rodiče vítáni najdete ZDE a objednat si ji můžete ZDE.

• Starší tiskové zprávy o knize a značce Rodiče vítáni najdete ZDE, ZDE a ZDE.

• Yinachi, s. r. o. je vydavatelem knihy. Jde o komunikační studio, které propojuje svět byznysu se světy umění, zábavy, vzdělání a společenské odpovědnosti. Jeho stránky najdete ZDE.

• EDUin je obecně prospěšná společnost, která se věnuje problematice vzdělávání a jejíž snahou je informovat veřejnost o všem důležitém, co se děje ve školství a vzdělávání. EDUin o.p.s. byla založena v květnu 2010 a připravuje několik informačních a osvětových projektů. Více se dozvíte na www.eduin.cz

• Populární verzi vzdělávacích témat najdete na blogu http://fertek.blog.respekt.ihned.cz