Přizpůsobte předvolby souhlasu

Soubory cookie používáme, abychom vám pomohli efektivně se pohybovat a provádět určité funkce. Níže naleznete podrobné informace o všech souborech cookie v každé kategorii.

Soubory cookie, které jsou kategorizovány jako „Nezbytné“, jsou uloženy ve vašem prohlížeči, protože jsou nezbytné pro umožnění základních funkcí webu.... 

Always Active

Technické cookies jsou pro správné fungování našeho webu nezbytné, proto není možné je vypnout. Bez nich by na našich stránkách např. nešel zobrazit žádný obsah nebo by nefungovalo přihlášení při vkládání komentářů

No cookies to display.

Personalizační cookies se starají o to, abychom vám mohli doporučovat ke čtení další články, které máte rádi. Součástí jsou i cookies třetích stran, se kterými EDUin na doporučování článků spolupracuje.

No cookies to display.

Díky analytickým cookies víme, které texty mají naši čtenáři nejraději a jaké články jsou u nás nejčtenější. Součástí jsou i cookies třetích stran, jejichž vydavatelem jsou instituce jako Google aj.

No cookies to display.

Výkonnostní soubory cookie se používají k pochopení a analýze klíčových výkonnostních ukazatelů webových stránek, které pomáhají poskytovat návštěvníkům lepší uživatelský zážitek.

No cookies to display.

Marketingové cookies pomáhají informovat Vás třeba na sociálních sítích o nových článcích a EDUcastech a nabízet vám to zajímavé, co jste ještě nečetli nebo neslyšeli. Součástí jsou i cookies třetích stran, jejichž vydavatelem jsou instituce jako Facebook, Seznam.cz, Google a další.

No cookies to display.

EDUcast #37 – O změnách ve školním stravování s Alexandrou Košťálovou

Kvalita školních obědů je častým tématem rodičovských diskusí. Již dnes existují projekty, které se snaží dostat do školního stravování více čerstvých a nutričně hodnotných potravin. Nyní se chystá plošná reforma. Jak chystané změny kvalitu obědů ve školách ovlivní?

Dva miliony českých dětí jdou každý den na oběd do školní jídelny. Vývařovny ale výhledově čekají změny. Upravit se má, kromě jiného, třeba složení spotřebního koše, které už je zkrátka zastaralé. Cílem změn je hlavně to, aby stravování bylo atraktivní. S moderátorkou Lucií Kocurovou si povídá Alexandra Košťálová ze Státního zdravotního ústavu.

Na spotify poslouchejte zde:

Nebo si epizodu pusťte přímo na našem webu:

logo-author
Našli jste v článku chybu? Napište nám, prosím, na korektor@eduin.cz.

Mohlo by Vás zajímat

Listovat všemi články