Soubory cookie používáme, abychom vám pomohli efektivně se pohybovat a provádět určité funkce. Níže naleznete podrobné informace o všech souborech cookie v každé kategorii.
Soubory cookie, které jsou kategorizovány jako „Nezbytné“, jsou uloženy ve vašem prohlížeči, protože jsou nezbytné pro umožnění základních funkcí webu....
Technické cookies jsou pro správné fungování našeho webu nezbytné, proto není možné je vypnout. Bez nich by na našich stránkách např. nešel zobrazit žádný obsah nebo by nefungovalo přihlášení při vkládání komentářů
Personalizační cookies se starají o to, abychom vám mohli doporučovat ke čtení další články, které máte rádi. Součástí jsou i cookies třetích stran, se kterými EDUin na doporučování článků spolupracuje.
Díky analytickým cookies víme, které texty mají naši čtenáři nejraději a jaké články jsou u nás nejčtenější. Součástí jsou i cookies třetích stran, jejichž vydavatelem jsou instituce jako Google aj.
Výkonnostní soubory cookie se používají k pochopení a analýze klíčových výkonnostních ukazatelů webových stránek, které pomáhají poskytovat návštěvníkům lepší uživatelský zážitek.
Marketingové cookies pomáhají informovat Vás třeba na sociálních sítích o nových článcích a EDUcastech a nabízet vám to zajímavé, co jste ještě nečetli nebo neslyšeli. Součástí jsou i cookies třetích stran, jejichž vydavatelem jsou instituce jako Facebook, Seznam.cz, Google a další.
Máte málo času, ale chcete být v obraze? V tom případě vám přinášíme dobrého pomocníka. Jeho jméno je bEDUin.
Od 1. listopadu spouštíme další novou službu určenou těm, kteří se zajímají o vzdělávání. Stručným způsobem v něm upozorňujeme na aktuální dění ve vzdělávání. Najdete v něm v tuto chvíli „Novinky“, „O čem se diskutuje“ a upozornění na aktuální „Akce“. Tento stručný přehled vytváříme na základě sledování všech důležitých zdrojů a samozřejmě i našimi vstupy.
Předpokládáme, že v průběhu času si bEDUin vybuduje svoje místo na slunci i svojí definitivní podobu. V případě, že budete mít jakékoliv nápady či připomínky stačí napsat komentář pod tento článeček.