Tisková zpráva: Bohumil Kartous střídá Tomáše Feřteka na místě vedoucího komunikace

logo_EDUinfo
Od 1. září dochází ke změně ve vedení redakce serveru eduin.cz.
Praha 29. srpna – Bohumil Kartous rozšířil tým EDUin. Převzal roli vedoucího sekce komunikace, redaktora serveru eduin.cz a tiskového mluvčího společnosti. Jeho předchůdce Tomáš Feřtek zůstává v obecně prospěšné společnosti EDUin jako odborný konzultant a bude pracovat na rozvojových projektech, rozšiřujících dosavadní působení společnosti.
Od srpna 2014 se stal Bohumil Kartous novým spolupracovníkem obecně prospěšné společnosti EDUin. Od 1. září převezme vedení redakce serveru eduin.cz a bude také vedoucím komunikace a tiskovým mluvčím společnosti.
Zdeněk Slejška, ředitel EDUin, řekl: „Dlouhodobě jsme hledali člověka, který se orientuje v problematice vzdělávání a zároveň má zkušenost s médii. Proto jsme oslovili Bohumila Kartouse a předpokládáme, že s jeho pomocí budeme schopni udržet kvalitu informačního servisu pro novináře a dokážeme dále rozvíjet informační služby v oblasti vzdělávání pro odbornou i laickou veřejnost.“
S dotazy z médií se, prosíme, obracejte na níže uvedené kontakty.
Google+Tweet about this on TwitterShare on Facebook

Přidat komentář