Nabídka dobrovolnické stáže: Komunikace vzdělávací politiky, sociální sítě

11. 3. 2020
EDUin
38369402516_d15b1ee74f_c

EDUin, o. p. s., hledá stážistu / stážistku pro podporu své komunikační činnosti. Tvým úkolem bude spolupracovat s mediálním týmem při publikování příspěvků o vzdělávání na sociálních sítích se zaměřením na vizuální obsah a podporu značky EDUin. Stáž je vhodná pro studenty pedagogicky zaměřených oborů nebo mediálních studií.

Umístění: Práce na dálku

Rozsah: 5-10 hodin týdně, flexibilní

Náplň práce:

Náplň stáže je možné upravit podle silných stránek uchazeče a jeho zájmů.

  1. Vytváření příspěvků pro sociální sítě Facebook, Twitter, Instagram. EDUin přednostně hledá stážisty s nápady a / nebo zkušenostmi s přípravou vizuálního obsahu, inovacemi v komunikaci nebo zvýšení zapojení cílového publika pro podporu šíření zprávy a značky. 
  2. Rešerše akutálních textů o vzdělávání a vzdělávací politice, příprava komentářů k těmto textům v kontextu hodnot, které zastává EDUin.
  3. Spolupráce na zlepšení dosahu, zapojení a retence cílového publika, měření konverzí, podpora koheze a zkvalitnění brandingu, vyhledávání nových komunikačních příležitostí.

Vybraný stážista / stážistka bude zapojen do práce organizace po zaškolení. Během stáže se předpokládá práce v tandemu se stálým pracovníkem EDUin pro komunikaci. Hodinový závazek je flexibilní, ale předpokládá se spolehlivost a komunikativnost.

V případě zájmu pošlete své CV a motivační dopis na stepan.kment@eduin.cz do 22. 3 2020. Na stejné adrese rádi zodpovíme jakékoliv otázky. Pohovory se zájemci proběhnou přes Skype.

logo-author
Našli jste v článku chybu? Napište nám, prosím, na korektor@eduin.cz.
 

Mohlo by Vás zajímat

Listovat všemi články