POSLEDNÍ KANDIDÁT NA MĚSTO VZDĚLÁVÁNÍ!

4. 11. 2013
EDUin
800px-Vez_u_zamku_ve_Zdaru_nad_Sazavou

Žijete ve městě s minimálně 10 a maximálně 30 tisíci obyvateli? Pokud ano, tato výzva je určena právě Vám.

EDUin spustil před třemi měsíci projekt Města vzdělávání. Cílem projektu je přispět ke zlepšení kvality a nabídky vzdělávání ve vybraných regionech a navrhnout možnosti jeho rozvoje v dlouhodobějším časovém plánu. Jedná se o úzkou spolupráci EDUin expertů se zástupci zastupitelstva města a se všemi regionálními subjekty působícími na poli vzdělávání v jeho širokém slova smyslu (např. knihovny, mládežnické organizace, muzea apod.).

Mezi velmi lukrativní výstupy této spolupráce patří zpracování vzdělávacího auditu a vzdělávací strategie města, která využije především spojení odborného knowhow EDUinu a lokální zkušenosti odborného týmu ve vybraném městě.  V SOUČASNÉ CHVÍLI JE OTEVŘENA POZICE POSLEDNÍHO ČESKÉHO MĚSTA VZDĚLÁVÁNÍ! Tato čtyřka měst bude v příštím roce příkladem dobré praxe při šíření tohoto konceptu na další města v ČR.

Veškeré aktivity, které jsou v rámci projektu zpracovávány, jsou pro přihlášená města zdarma. Projekt není financován z ESF, ale financemi ze soukromých firem.

Tato výzva je otevřena do 15. listopadu 2013, kdy budou přihlášky ze stran měst uzavřeny. Kontaktujte nás na adrese: mestavzdelavani@eduin.cz. Více o projektu najdete na www.mestavzdelavani.cz.

logo-author
Našli jste v článku chybu? Napište nám, prosím, na korektor@eduin.cz.
 

Mohlo by Vás zajímat

Listovat všemi články