Tisková zpráva: Podpořte inspirativní učitele. Nominujte je do neděle do GTP CZ!

(c) alice hrubá

Ještě pět dní, tedy do konce února, můžete nominovat inspirativní pedagogy na cenu Global Teacher Prize Czech Republic. Ocenění chce přes sdílení a zviditelnění dobré praxe jednotlivých učitelů zvýšit prestiž tohoto povolání. Pedagogy ze základních i středních škol můžete nominovat do 28. února.

Po uzavření nominací se sami navržení učitelé musí do ocenění přihlásit. Kandidáty pak bude podle čtyř odborných kritérií hodnotit porota, která také posoudí jejich práci na (online) hodinách. Vítězové letošního ročníku budou slavnostně vyhlášeni 10. června v prostorách Senátu PČR.

Ocenění pedagogové z GTP CZ se také stávají vyhledávanými mentory a profesionály ve svých regionech a zároveň odbornými poradci vzdělávacích institucí a úřadů v celostátním měřítku – Národní pedagogický institut nedávno vydal metodickou příručku pro výuku matematiky, na které se podíleli účastníci loňských ročníků GTP CZ – Tomáš Chrobák a Monika Olšáková.

Odebírat komentáře
0 Komentáře