EDUin má nový web, mění se graficky i obsahově

Rádi bychom vás upozornili na novou grafickou i obsahovou podobu webových stránek EDUinu. Web prošel proměnou designu a nově rozšíří i množství původního publikovaného obsahu.

IMG_0220 (1)

Proměnou webu jsme dokončili kompletní změnu vizuální identity EDUinu. Web EDUinu sloužil dlouhodobě pro publikaci tiskových zpráv, podcastů, tematických analýz a pravidelného newsletteru bEDUin, který přináší každý týden přehled všeho aktuálního, co se děje ve vzdělávání. Ještě před grafickou proměnou redakci posílila Jitka Polanská, která dříve psala pro webový magazín o vzdělávání EDUzín. Nově se posílí analyticko-publicistická produkce.

Rozhodli jsme se omezit množství přebíraného materiálu z jiných médií a zaměřit se na vlastní produkci analyticko-publicistických textů a rozhovorů věnujících se školství a vzdělávání. Chtěli bychom přinášet témata a pohledy na aktuální problémy vzdělávací soustavy a jejich možná systémová řešení. Cílem není vytvářet mediální konkurenci, ale prohloubit formu mediálního servisu a pomoci zorientovat se každému, kdo se o školství a vzdělávání zajímá, ve složitých tématech, která se v současné době řeší,” popisuje editorka webu Kateřina Lánská. 

logo-author
Našli jste v článku chybu? Napište nám, prosím, na korektor@eduin.cz.
 

Mohlo by Vás zajímat

Listovat všemi články